На лъжата краката са къси, а носът дълъг. 1 април е

...
На лъжата краката са къси, а носът дълъг. 1 април е
Коментари Харесай

На лъжата краката са къси, а носът дълъг: Кой лъже повече

На лъжата краката са къси, а носът дълъг. 1 април е денят на шегата и лъжата, само че могат ли тези две думи да вървят ръка за ръка по пътя към веселието. В рамките на тези 24 часа трябва да внимаваме и никога да не се оставяме да ни излъжат. Въпреки това все се хващаме на някоя лъжлива смешка. Но единствено на 1 април ли си разрешаваме да излъжем или измамата се е трансформирала в национален спорт. Попитахме хората кой съгласно тях ни лъже най-често и кой мами повече - дамата или мъжът. Въпроси, чиито отговори внесоха ужас измежду интервюираните от " Фокус ". 

По-голямата част от забързаните жители бяха безапелационни, че политиците са хората, които употребяват лъжата най-редовно и освен като първоаприлска шега. 

" Политиците в никакъв случай не се майтапят, те си споделят лъжата ", " Политиците водят класацията ", " Аз неистина и заран, и обед, и вечер, наедно с политиците ", 

" Човешкото създание е двулично - едно приказва, друго прави. Тези, които са в политиката доста лъжат " - това бяха част от мненията на интервюираните. 

Една жена показа пред камерата ни, че си разрешава да лъже понякога, само че за дребни неща. " Не са ме хващали до момента, тъй като поизлъгвам единствено непознати и непознати хора, само че не и близки "

Без изненада мъжкият пол уточни дамското съсловие за по-голям и умел лъжец. " Жената лъже, тъй като е жена ", сподели столичен музикант. 

" Мисля, че дамите лъжат повече, с цел да няма проблеми и по-скоро спестяваме информация ", призна си едно момиче.

" Ако правиш спестовност на истината, не значи, че лъжеш ", отсече различен. 

И въпреки всичко лъжата и шегата мога да вървят ръка за ръка, стига да сме умерени. Колкото и занимателно може да ни е, въпреки всичко в този ден не трябва да прекаляваме с шегите и лъжливите закачки, с цел да не ни излезе през носа.

Вижте повече от мненията на столичани във видеото. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР